O FIRMI

Tvrtka Agro Grom d.o.o. postoji od 1989. godine. Osnivači i vlasnici tvrtke do danas su Snježana i Pavao Grom. Tvrtka se bavi prodajom strojeva i opreme te rezervnih dijelova i servisom komunalne opreme.

Novost u našem radu su brzi servisi malih automobila.

Za sve programe koje nudimo tu se nalaze originalni rezervni dijelovi, certificirani i odobreni  zamjenski rezervni dijelovi kao  ovlašteni  i specijalizirani servis sa školovanim mehaničarima, te dijagnostike potrebne za popravke istih.

O SERVISU

Tvrtka Agro Grom d.o.o. u svom poslovanju nudi prodaju originalnih rezervnih dijelova te servisne usluge za cjelokupni komunalni prodajni program – Aebi, Schmidt, Orsi, Assaloni.

Prodaja originalnih rezervnih dijelova je strogo kontrolirana od strane proizvođača čiji smo generalni zastupnici i  koje zastupamo. Dijelovi se dostavljaju na najbrži mogući način, po zahtjevu kupaca, osobno preuzimanje ili  putem brze pošte, na naše i zadovoljstvo naših klijenata i kupaca.

Specijalizirani smo servis strojeva komunalnog  programa Unimoga, baždarenja posipača, ralica te kranskih kosilica, malčera, kamiona kao i brzi servisi malih automobila.  Servis se radi po dogovoru ili po hitnosti, u servisu tvrtke Agro Grom u Samoboru ili po pozivu na terenu.

Za servise osobnih vozila koristimo dijagnostiku potrebnu po vrsti vozila, originalne ili certificirane zamjenske rezervne dijelove, te najkvalitetnija ulja i maziva kako bi što bolje održavali vaše osobne automobile.

Naši serviseri su u sustavu godišnjih školovanja koja su obvezni pohađati  zbog stjecanja novih znanja  kako bi što kvalitetnije  pružili kompletnu uslugu servisa. 

Za rad na terenu tvrtka Agro Grom opremljena je sa tri  servisno opremljena vozila, sa svim potrebnim alatima i uređajima, tako da je  servis na terenu kvalitetan kao i u servisu tvrtke.

Za kontakt servisa i rezervnih dijelova možete se javiti:

Gdin. Ante Rezo – tel. 01 3361 115

Gđa. Branimira Obranić – tel. 01 3366 179

Fax. 01 3360 524 ili 01 3364 606

Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Kontakti ostalih odjela:

Odjel financija: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , gđa. Mirela Trbojević Popović

Prodaja strojeva i opreme: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , g. Krešimir Kašnar

Direktor: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , gđa. Iva Grom Jug

Potražite nas na društvenim mrežama!